23 Nisan Milli Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

BU YAZIYI PAYLAŞIN

Önceki haber
UNUTMADIK,UNUTTURMAYACAĞIZ
Sonraki haber
İSTAHED ANKET SONUCU; HSM NÖBETLERİNE %55 HAYIR!

CUMHURİYETİN ÇOCUKLARI
96 yıl önce bugün 23 Nisan 1920 yılında Birinci Büyük Millet Meclisi açılmış ve halkın egemenliği ilan edilmiştir. 23 Nisan 1929’da ise Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk bu günü çocuklara armağan etmiş ve o tarihten itibaren de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanmıştır.

İSTAHED olarak biz de bu bayramı Cumhuriyetin Çocukları ile kutluyor ve onlara Atamızın sözleriyle sesleniyoruz: “Küçük hanımlar, küçük beyler; Sizin hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.”

Aile hekimleri olarak geleceğin doktorlarına sağlık çalışanlarına söz hakkı verdik, geleceğimize çocuklarımıza yaşanabilir bir ortam bırakmak için koruyucu hekimliğin önemini anlatmak istedik. Sağlığın korunması,sevgi ve saygı dolu bir gelecekte yaşamak dileğiyle;
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Galeri için tıklayınız

Birliğimiz gücümüz...

GÜÇLÜ İSTAHED, GÜÇLÜ AİLE HEKİMLİĞİ!

Geleneksel STK anlayışını değiştirip, tüm siyasi görüşlerden uzak bir şekilde, amacı sadece aile hekimliği sistemindeki aksaklıkları çözmek ve sistem içinde hekimlerin haklarını savunmak, yüklenen angaryalara karşı emek mücadelesi vermek olan derneğimize BURAYA tıklayarak üye olabilirsiniz.

son eklenen haberler

[instagram-feed feed=1]

@istahed

Menü