İSTAHED BAKIRKÖY İLÇE TOPLANTISI YAPILDI

BU YAZIYI PAYLAŞIN

Önceki haber
PENDİK İLÇE TOPLANTIMIZ YAPILDI
Sonraki haber
İSTAHED ATAŞEHİR İLÇE TOPLANTISI YAPILDI

İSTAHED BAKIRKÖY İLÇE TOPLANTISI YAPILDI 
İSTAHED Bakırköy İlçe Başkanımız Dr Nezahat Şener'in düzenlediği Bakırköy ilçe toplantımız, 24.10.2017 tarihinde yapılmıştır.
Toplantıya, İSTAHED Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Dr Serkan Özbakış, Dr Aslı Öncel, Dr Selçuk Yılmaz, Dr Melisa Menemencioğlu ve İSTAHED İlçe Başkanlarımız; Dr Hakan Karabulut, Dr Mustafa Emre Ulu katılmıştır.
Toplantıda, İSTAHED Bakırköy ilçe Başkanımız Dr Nezahat Şener,toplantıya katılan Aile Hekimleri'ne “hoşgeldiniz” diyerek,İSTAHED yeni Yönetim Kurulu Üyelerini tanıtmıştır.
İSTAHED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr Serkan Özbakış, İSTAHED' in yaptığı faaliyetlerle alakalı bir sunumun ardından, Aile Hekimliğini bekleyen sorunlardan bahsetmiştir. Dr Serkan Özbakış, ” Bugün itibariyle, içinde Sağlık Bakanı' nın bulunmadığı 4 bakanın toplantısı sonucu çıkan yönetmeliğe göre; servis şoförü ve servis personelinin her yıl, servis şoförü olabilir ve servis personeli olabilir içerikli bir sağlık raporunun, Aile Hekimliğinden alması şartı getirtilmiştir” demiştir. Bu haber Bakırköy ilçesindeki Aile Hekimleri tarafından tepkiyle karşılanmıştır.
İSTAHED Genel Sekreteri Dr Aslı Öncel, “altı üstü bir imza” konusunu Aile Hekimlerine anlatmış,raporların ne şekilde kimlere verilip verilemeyeceği konularına değinerek, hekim imzasının değerinden,hukuki yükümlülüklerinden ve sonuçlarından bahsetmiştir.
Son olarak, Dr Serkan Özbakış ve Dr Aslı Öncel, Bakırköy ilçesindeki Aile Hekimlerinin sorularını cevaplamıştır.

Birliğimiz gücümüz...

GÜÇLÜ İSTAHED, GÜÇLÜ AİLE HEKİMLİĞİ!

Geleneksel STK anlayışını değiştirip, tüm siyasi görüşlerden uzak bir şekilde, amacı sadece aile hekimliği sistemindeki aksaklıkları çözmek ve sistem içinde hekimlerin haklarını savunmak, yüklenen angaryalara karşı emek mücadelesi vermek olan derneğimize BURAYA tıklayarak üye olabilirsiniz.

son eklenen haberler

[instagram-feed feed=1]

@istahed

Menü