KÜÇÜKÇEKMECE İLÇE TOPLANTISI

BU YAZIYI PAYLAŞIN

Önceki haber
İSTAHED TÜRK SAĞLIK SEN GÖRÜŞMESİ
Sonraki haber
İSTAHED SAĞLIK-SEN İLE GÖRÜŞTÜ

İSTAHED Küçükçekmece İlçe Başkanımız Dr Hakan Karabulut ve Dr Hasan Beydağı’nın düzenlediği Küçükçekmece ilçe toplantımız, 29.11.2017 tarihinde yapılmıştır.

Toplantıya, İSTAHED Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Dr Kutbettin Demir, Dr Serkan Özbakış, Dr Melisa Menemencioğlu, Dr Selçuk Yılmaz, İSTAHED İlçe Başkanlarımız; Dr Nezahat Şener, Dr Uğur Uçar, Dr Mustafa Emre Ulu katılmıştır.

Toplantıda, İSTAHED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr Serkan Özbakış , İSTAHED’ in yaptığı icraatlerle ve ekim ayında İSTAHED’in yaptığı çalışmalarla alakalı kısa bir video gösterisinin ardından, aile hekimliğini önümüzdeki süreçte hangi sorunların beklediği ve bu sorunlar karşısında izlememiz gereken yolların neler olduğuyla alakalı bilgi vermiştir.

İSTAHED Yönetim Kurulu Başkanı Dr Kutbettin Demir ”Altı Üstü Bir İmza” konusuyla raporlarda dikkat edilecek hususlar konusuna değinerek, İlçede çalışan aile hekimlerinin yönetmeliklerle, raporlarla,adli ve defin nöbetleriyle, soğuk zincir kırılmaları, kazanılan hukuk davalarımızla alakalı sorularını yanıtlamıştır. SABİM şikayetleriyle alakalı olarak, ”SABİM şikayet hattı değil, iletişim hattıdır. Şikayet olmadan kişi ıslak imzası ve TC numarası olmadan cevap verme zorunluluğu yoktur.” demiştir.

İSTAHED Yönetim Kurulu Üyesi Dr Selçuk Yılmaz, asmde30dakika,İKON,İSTAHED Örgütlenmeyle alakalı bilgiler vererek İSTAHED’ de çalışmak isteyen herkesi davet etmiştir.

Birliğimiz gücümüz...

GÜÇLÜ İSTAHED, GÜÇLÜ AİLE HEKİMLİĞİ!

Geleneksel STK anlayışını değiştirip, tüm siyasi görüşlerden uzak bir şekilde, amacı sadece aile hekimliği sistemindeki aksaklıkları çözmek ve sistem içinde hekimlerin haklarını savunmak, yüklenen angaryalara karşı emek mücadelesi vermek olan derneğimize BURAYA tıklayarak üye olabilirsiniz.

son eklenen haberler

[instagram-feed feed=1]

@istahed

Menü