İSTAHED Yönetim Kurulundan Duyuru

BU YAZIYI PAYLAŞIN

Önceki haber
İSTAHED iPhone Uygulaması Yayında
Sonraki haber
Anneler Günü Kutlu Olsun

Türkiye ve Avrupa’nın en büyük yerel derneği olan İstanbul Aile Hekimliği Derneği’nin  (İSTAHED) sahanın aktivist derneği özelliği ile hızla büyümeye devam etmektedir. İSTAHED  etkinlikleri ile tüm Türkiye’deki Aile hekimlerinin takdirini kazanmış bu takdir İSTAHED aktivistlerinin çalışmalarına motivasyon kazandırmıştır. Sahanın teveccühü üye sayısına yansımış  1600’ü aşkın  Aile hekimi  İSTAHED ailesinin ferdi olmuştur. Sayı her geçen gün ivme kazanarak artmaya devam etmektedir.

                İSTAHED Aile Hekimliği uygulamasının geleceğini kurgulamak üzere Tüm  Sivil Toplum kuruluşlarıyla (Dernekler, Federasyon, Sendikalar, TTB ) işbirliği içerisinde çalışarak Birliğin gücünün tesis edilmesine katkıda bulunmuştur. Bulunmaya devam edecektir. Tüm bu çalışmalarda İSTAHED özgün yapısını korumuş ve tüm sivil toplum kuruluşlarının yapılanması ve işleyişine saygı ile yaklaşmıştır.  Aktivist her yapıyla birlikte ve diyalog halinde çalışma kararlılığımız devam edecek, yaptığımız çalışmalar onur vesilemiz olacaktır.

                Ancak, varoluş sebebi dahi bilinmeyen, kâğıt üzerinde var olan evrak dernekleri ile İSTAHED’in birleşme görüşmeleri yaptığına ve bu görüşmelerin halen devam ettiğine dair duyumlar alınmıştır. İSTAHED bu tür kuruluşlar ile hiçbir çalışma içerisinde olmamıştır ve olmasıda mümkün değildir.  İSTAHED üyelerinin ve kurullarının haberi dahi olmaksızın derneğimizin isminin evrak dernekleri ile anılmasını şiddetle kınıyoruz. Bu tür söylemlere Aile Hekimlerimizin ve Kamuoyunun itibar etmemesini rica ediyoruz.

Saygılarımızla
İSTAHED YÖNETİM KURULU

Birliğimiz gücümüz...

GÜÇLÜ İSTAHED, GÜÇLÜ AİLE HEKİMLİĞİ!

Geleneksel STK anlayışını değiştirip, tüm siyasi görüşlerden uzak bir şekilde, amacı sadece aile hekimliği sistemindeki aksaklıkları çözmek ve sistem içinde hekimlerin haklarını savunmak, yüklenen angaryalara karşı emek mücadelesi vermek olan derneğimize BURAYA tıklayarak üye olabilirsiniz.

son eklenen haberler

[instagram-feed feed=1]

@istahed

Menü