PENDİK İLÇE TOPLANTIMIZ YAPILDI
İSTAHED Pendik İlçe Başkanımız Dr İsmail Burçin Yalçın'ın düzenlediği Pendik ilçe toplantısı, 23.10.2017 tarihinde yapılmıştır.
Toplantıya, İSTAHED Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Dr Serkan Özbakış, Dr Mustafa Tamur, Dr Melisa Menemencioğlu, İSTAHED İlçe Başkanlarımız; Dr Ertan Bulut, Dr Esin Ayfer Çulha Dildök, Dr Senem Özşehir, Dr Ali Köme, Dr Heval Taner katılmıştır.
Toplantıda, açılış konuşmasını İSTAHED İlçe Başkanımız, Dr İsmail Burçin Yalçın yaparak, ISTAHED'in yaptığı faaliyet ve eğitimlerden bahsetmiştir.
İSTAHED Hukuk Komisyonundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dr Mustafa Tamur, “altı üstü bir imza” konusuyla, sahada “sağlıkta şiddet”e neden olan raporlar konusuna değinmiştir. Raporlarda dikkat edilecek hususlar, altına imza attığımız evrakların bizlere getireceği hukuksal sorumluluklar hakkında bilgi veren Dr Mustafa Tamur, raporların nasıl verileceği ile alakalı yönetmeliklere uyulması konusunda uyarmıştır.Hangi rapor ne şekilde verilir, ya da hangi rapor verme yetkisi Aile Hekimindedir, konularıyla alakalı çalışma düzenlediğini ve bunları yakın zamanda;  web sitesinden, ASM'lere dağıtılacak broşürler ve afişler yoluyla duyurulacağını, bu şekilde sahada ortak bir dil oluşturulmasının “sağlıkta şiddet” konusunu azaltacağını anlatmıştır.
Son olarak Dr Mustafa Tamur, Pendik ilçesinde görev yapan Aile Hekimlerinin sorularını yanıtlamıştır.

Birliğimiz gücümüz...

GÜÇLÜ İSTAHED, GÜÇLÜ AİLE HEKİMLİĞİ!

Geleneksel STK anlayışını değiştirip, tüm siyasi görüşlerden uzak bir şekilde, amacı sadece aile hekimliği sistemindeki aksaklıkları çözmek ve sistem içinde hekimlerin haklarını savunmak, yüklenen angaryalara karşı emek mücadelesi vermek olan derneğimize BURAYA tıklayarak üye olabilirsiniz.

son eklenen haberler

[instagram-feed feed=1]

@istahed

Menü