SAĞLIKÇILARA YÖNELİK SALDIRILAR KABUL EDİLEMEZ..!

BU YAZIYI PAYLAŞIN

Önceki haber
GEÇMİŞ OLSUN
Sonraki haber
Sağlıkçıların Güvenliği


İçinden geçtiğimiz çatışma ortamında, maalesef sağlık çalışanlarına ve Ambulanslara yönelik saldırılar da gerçekleşmeye başladı.

İçinde hamile bir kadının olduğu ambulansın kaçırılması, park halindeki ambulanslara ateş açılması gibi olaylar, sadece sağlık çalışanlarını değil, halkımızın sağlık hakkını da hedef almaktadır.

Her türlü olumsuz koşula karşı insanların sağlık hakkına erişimini sağlayabilmek adına çalışmaya devam ediyoruz. Mevcut koşullarda sağlık çalışanlarının doğrudan hedef alınması hiçbir şekilde kabul edilemez.

Hiçbir ayrıntıya gerek görmeden şunu hatırlatmak istiyoruz: Sağlık hizmetlerinin sürekliliği için sağlıkçıların güvenliği temel faktördür. Güvenliğin sağlanamadığı bir ortamda sağlık hizmeti verilebilmesi mümkün değildir.
Bu nedenle herkesi sorumlu davranmaya davet ediyoruz.

İSTAHED YÖNETİM KURULU

https://istahed.org.tr/kose_yazari-serkan_ozbakis-saglikcilarin_guvenligi-772.html#.Vbi8WNsVhDw

Birliğimiz gücümüz...

GÜÇLÜ İSTAHED, GÜÇLÜ AİLE HEKİMLİĞİ!

Geleneksel STK anlayışını değiştirip, tüm siyasi görüşlerden uzak bir şekilde, amacı sadece aile hekimliği sistemindeki aksaklıkları çözmek ve sistem içinde hekimlerin haklarını savunmak, yüklenen angaryalara karşı emek mücadelesi vermek olan derneğimize BURAYA tıklayarak üye olabilirsiniz.

son eklenen haberler

[instagram-feed feed=1]

@istahed

Menü