2019 YILININ İLK İSTAHED AKADEMİSİ YAPILDI

BU YAZIYI PAYLAŞIN

Önceki haber
SANCAKTEPE AİLE HEKİMLERİ, SORUNLARI İÇİN BİR ARAYA GELDİ
Sonraki haber
AHEF YÖNETİM KURULU DEĞİŞTİ

Derneğimizin önemli bir markası haline gelen, İSTAHED AKADEMİ’ nin ilk eğitim toplantısını gerçekleştirdik.
12 Ocak 2019 tarihinde, Beşiktaş Dedeman Otel’de yapılan, ‘’Bebeklerde Tamamlayıcı Beslenme Akademisi’’ ne 110 hekim arkadaşımız katıldı.
Akademiyi İSTAHED Başkanı Dr Kutbettin Demir açtı. Kutbettin Demir, yılın ilk akademisine gösterilen ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür etti, birlik içinde hareket edebilmemizin önemi ve ortak sorunlarımızla ilgili kısa bir konuşma yaptı.
Akademinin ilk oturumunda, Prof. Dr. Merih Çetinkaya, ‘’Yeni doğan İzlem’’ de dikkat edilmesi gereken hususlar, takiplerde neler yapılması gerektiği, hangi parametrelerin uyarıcı niteliği taşıdığı, ailelere anlatılması gerekenler konusunda deneyimlerini, katılımcılarla paylaştı.
Öğleden önceki son oturumda Prof. Dr. Merih Çetinkaya, 6. aydan itibaren bebeklerde ek gıdaya geçilme sürecini, anne sütünün önemini, beslenme şekilleri ve hangi besinlere, ne şekilde geçilebileceği ile alakalı bilgi verdi.
Öğleden sonraki son oturumda Doç. Dr. Yasemin Gökdemir, ‘’Öksürüklü Çocuğa Yaklaşım’’ konusuyla, polikliniklerimizde sık başvuru nedeni olan, ailelerden ‘’çocuğun öksürüğü geçmiyor’’ sözlerini sıklıkla duyduğumuz konuda, aile hekimlerine güncel ve pratik bilgiler verdi.
2019 yılının ilk İSTAHED Akademisinde yapılan çekilişle, 17-21 Nisan 2019’ da, Bodrum Hilton Otel’ de yapılacak olan İKON 2019 Kongremize, tam 5 kişiye İKON 2019 Kayıt+ Konaklama hediye edildi. Şanslı katılımcılara, zengin bilimsel programı ve sürpriz sosyal programlarıyla, En Büyük Aile Hekimliği Kongresi olan İKON 2019’ da, aramızda olacakları için mutluluk duyuyor ve şanslarının bir ömür boyu devam etmesini temenni ediyoruz.

Birliğimiz gücümüz...

GÜÇLÜ İSTAHED, GÜÇLÜ AİLE HEKİMLİĞİ!

Geleneksel STK anlayışını değiştirip, tüm siyasi görüşlerden uzak bir şekilde, amacı sadece aile hekimliği sistemindeki aksaklıkları çözmek ve sistem içinde hekimlerin haklarını savunmak, yüklenen angaryalara karşı emek mücadelesi vermek olan derneğimize BURAYA tıklayarak üye olabilirsiniz.

son eklenen haberler

[instagram-feed feed=1]

@istahed

Menü